Apolló Moziünnep februárban

Február 2-től 8-ig ismét Moziünnep a salgótarjáni Apolló Moziban. Összesen tizennyolc filmet tudsz megnézni most kedvezményesen ez idő alatt. A jegyárak egységesen 950,- Ft-ba kerülnek – kivéve A sötét ötven árnyalata című filmet, amit február 8-án, szerdán premier előtt fog mozink vetíteni!

Filmek a Moziünnep ideje alatt:

Énekelj 

Az Énekelj! egy állatok által benépesített emberi világban játszódik. Buster Moon, az elegáns koala egy valaha szebb napokat látott színház igazgatója. Buster örök optimista – na jó, azért kissé zsivány is -, de mindennél jobban szereti a színházát, és bármit megtenne azért, hogy az fennmaradjon. Látva, hogy élete álma az összeomlás szélén áll, egy utolsó esélye van, hogy visszaadja ékkövének a régi fényét: megrendezi a világ legnagyobb énekversenyét.

Vetítési időpontok:
február 3., péntek 14:00 3D , 14:15
február 4., szombat  10:30 3D, 11:45
február 5., vasárnap 12:30, 13:45 3D

Jegyfoglalás a honlapon.


Vaiana

Vaiana_new_B1_character_6V-2_kicsiHáromezer évvel ezelőtt a világ legjobb tengerészei keresztülhajóztak a Csendes-óceánon, és felfedezték Óceánia számos szigetét. Azonban ezután ezer évig nem utaztak ismét, és senki sem tudja, miért.
A Walt Disney Animation Studios legújabb animációs alkotása a Vaiana című film, amelynek főszereplője egy kalandvágyó tini, aki vakmerő küldetésre indul, hogy megmentse népét. Útja során Vaiana találkozik az egykoron hatalmas félistenként tisztelt Mauival, aki szárnyai alá veszi a lányt, hogy igazi felfedezőt faragjon belőle.

Vetítési időpontok:
február 4. , szombat 12:30
február 5., vasárnap 10:00

Jegyfoglalás a honlapon.


Vigyázz, kész, szörf 2.

Végre valóra válik Cody – az első részből jól ismert vagány szörfös pingvin – álma: a szigetre érkezik a vad személyiségükről és még vadabb mutatványairól elhíresült öt szörfös világsztár. Egy misztikus helyre indul a csapattal, ahol a világ legnagyobb hullámait akarják meglovagolni. Cody elfogadja a kihívást, hogy ő is a csapat tagja lehessen, ám ehhez elengedhetetlen az erő, a gyorsaság, az állóképesség és a csapatmunka.

Vetítési időpontok:
február 4., szombat 10:00
február 5., vasárnap 14:15

Jegyfoglalás a honlapon.


Balerina

balerina_2A Franciaország távoli csücskében, egy árvaházban élő kis Félicie-nek egyetlen szenvedélye van: a tánc. Legjobb barátjával, a feltalálói babérokra törő Victorral vakmerő szökési tervüket végrehajtva Párizs felé veszik az irányt, a fények városába, ahol éppen csak belekezdtek az Eiffel-torony építésébe! Félicie-re sosem tapasztalt küzdelmek várnak; legjobb formáját kell hoznia és tanulnia kell hibáiból, hogy valóra váltsa legvadabb álmát: ő legyen a párizsi opera prímabalerinája.

Vetítési időpontok:
február 4. , szombat 14:30
február 5., vasárnap 12:00

Jegyfoglalás a honlapon.


Egy kutya 4 élete

Bailey egy pajkos kiskutyaként jön a világra, története pedig egy szerető kisfiú karjaiban kezdődik. A tapasztalatlan gazdi és a játékra mindig kész eb hamarosan elválaszthatatlan barátokká válnak, akik feltétel nélkül elfogadják egymást. Megannyi izgalmas kalandot élnek át együtt, miközben Bailey arra a nagy kérdésre keresi a választ: mi lehet a létezése célja, mi keresni valója van az emberek között.

Vetítési időpontok:
február 2., csütörtök 15:30
február 4., szombat 13:30
február 5., vasárnap 10:15
február 6., hétfő 16:00
február 8., szerda 16:00

Jegyfoglalás a honlapon.


A zsivány egyes – Egy Star Wars történet 3D

A galaxisban dúló háború alatt szokatlan hősök verődnek össze, hogy egy képtelennek tűnő küldetés keretében ellopják a Birodalom pusztító fegyvere, a Halálcsillag tervrajzait. A Star Wars-univerzum eme kulcsmomentuma hétköznapi embereket hoz össze, akik nem mindennapi tetteket hajtanak végre, s közben részeseivé válnak valaminek, ami messze túlmutat rajtuk.

Vetítési időpontok:
február 3. , péntek 18:00
február 5. , vasárnap 15:45
február 8., szerda 17:15

Jegyfoglalás a honlapon.


Legendás állatok és megfigyelésük 3D

legendasallatok_2Göthe Salmander (Eddie Redmayne) professzor, a bűvös fenevadak és bestiák szakembere New Yorkba érkezik. A muglik között bujkáló varázslók és boszorkányok közösségének segítségével keresi a városban élő szörnyeket.
És talán meg is találja őket…

Vetítési időpontok:
február 2., csütörtök 15:45
február 4. , szombat 18:15
február 6., hétfő 16:00
február 7. , kedd 19:30

Jegyfoglalás a honlapon.


Assassin’s Creed 3D

3063244-acmovieEgy forradalmian új technológia segítségével Callum Lynch (Michael Fassbender) újraéli egyik őse, a 15. századi Spanyolországban született Aguilar kalandjait. A férfi így érti meg, hogy egy titokzatos, ősi szövetség, az Assasinok rendjének leszármazottja. Hihetetlen tudással és ügyességgel rendelkezik – de csak azért, hogy szembeszállhasson a nagy erejű és gonosz szándékú Templomosokkal.

Vetítési időpontok:
február 3., péntek 16:00
február 5. , vasárnap 18:15
február 7. , kedd 15:30

Jegyfoglalás a honlapon.


xXx: Újra akcióban 3D

XANDER-CAGEA kémthriller műfaját újraértelmező kasszasiker sorozat harmadik részében az extrém sportolóból kormányügynökké avanzsált Xander Cage (Vin Diesel) felbukkan önkéntes száműzetéséből, és rögtön összeütközésbe kerül Xianggal, a halálos harcossal, és csapatával, akik megszereznek egy Pandora szelencéje néven ismert veszélyes és látszólag megállíthatatlan szuperfegyvert.

Vetítési időpontok:
február 3., péntek 20:30
február 5., vasárnap  20:15
február 7., kedd 17:30

Jegyfoglalás a honlapon.


A kaptár – Utolsó fejezet 3D

A világ már sosem lesz jobb hely. Az élőhalottak hordái mindent elpusztítanak, és fogalmuk sincs róla, hogy őket meg azt a keveset, ami megmaradt a civilizációból, egyetlen óriásvállalat, az Umbrella irányítja.
Már csak Washingtonban tart ki az emberi ellenállás utolsó, egyre gyengülő fészke. De van egy titkos fegyverük. Egy nő bőrruhában, motoron, gyötrő lelkiismeret-furdalással és gyilkos ösztönökkel. Ő Alice (Milla Jovovich). Kénytelen visszatérni oda, ahonnan mindez elindult: Racoon Citybe, az Umbrella központjába, hogy megmentse, ami még megmenthető.

Vetítési időpontok:
február 2., csütörtök 20:15
február 4. , szombat 21:00
február 6. , hétfő 20:15

Jegyfoglalás a honlapon.


Az éjszaka törvénye

Boston, 1926: mindenből sok van, ami tilos – az alkohol, a gyilkosság, a bűn minden formája természetes Joe Coughlin (Ben Affleck) egy magas rangú rendőr legkisebb fia boldogan veti bele magát a titkos szeszfőzdék, gengszterbandák és korrupt zsaruk világába, és a kisstílű tolvajból nemsokára a város egyik legsikeresebb rumcsempésze lesz.

Vetítési időpontok:
február 3. , péntek 16:00
február 5. , vasárnap 20:30
február 7. , kedd 20:15

Jegyfoglalás a honlapon.


A nagy fal 3D

Zhang Yimou (Hős, A repülő tőrök klánja) rendkívül látványos és izgalmas új filmje egy 3D-s akcióthriller Matt Damon főszereplésével.
Egy elit osztag az emberiség utolsó harcát vívja a világ legikonikusabb építményén, a Nagy Falon…

Vetítési időpontok:
február 2., csütörtök 18:15
február 4., péntek 16:15
február 6., hétfő 18:30
február 8., szerda 15:30

Jegyfoglalás a honlapon.


Nyomás utána

A humorral és izgalommal átszőtt film az immár klasszikusnak számító páros, Bud Spencer és Terence Hill stílusában készült. Rosco, a jóképű, munkanélküli vagány alkalomadtán hasbeszéléssel szórakoztatja önmagát és környezetét. Éppen stoppol az út mentén, amikor kis híján elgázolja egy kamion. Sürgősen felkeresi a legközelebbi kocsmát, ahol vélhetőleg a kamionos megpihent. Itt iszogat éppen Doug, a megtermett kalandor, aki nem ijed meg sem a saját árnyékától, sem egy kis verekedéstől. Nem kell sokat várni, hamarosan elcsattannak az első pofonok.

Vetítési időpontok:
február 3., péntek 18:15
február 5. , vasárnap 16:00
február 7., kedd 16:00

Jegyfoglalás a honlapon.


Miért pont ő?

Ha kell lágy, ha kell extrakemény, mi az? Hát, persze, hogy az apai szív. Laird (Bryan Cranston) a széltől is óvja imádott lányát, és boldogan figyelte, ahogy felnőtté válik. És most végre megismerheti a lány (Zoey Deutsch) szerelmét: aki eléggé dilis, teljesen elviselhetetlen és meghökkentően gazdag (James Franco).
A családfő bekeményít. Nem hajlandó eltűrni a srác gátlástalan szeszélyeit, ellenfele viszont nem nyugszik bele, hogy a csaja apja morcos. A huzakodás küzdelemmé, azután totális háborúvá válik.

Vetítési időpontok:
február 2. , csütörtök 17.45
február 4., szombat 18.00
február 7.. kedd 18:00

Jegyfoglalás a honlapon.


Kaliforniai álom

Mia (Emma Stone), a feltörekvő, fiatal színésznő és Sebastian (Ryan Gosling), a szépreményű jazz zongorista a Csillagok Városában, Los Angelesben keresi az álmait. Mia meghallgatásról meghallgatásra jár, és csak arra vágyik, hogy végre ne szakítsák félbe, Sebastian pedig szenvedélyesen küzd azért, hogy a klasszikus jazzt újra divatba hozza. Távlati terveikben a hollywoodi karrier, illetve egy saját zenés klub megalapítása szerepel – ekkor botlanak egymásba egy zsúfolt autópálya kellős közepén.

Vetítési időpontok:
február 3., péntek 20:15
február 4., szombat 15:45
február 6., hétfő 20:00

Jegyfoglalás a honlapon.


A fegyvertelen katona

hacksaw_ridge_screenshot_20161121154819_3_originalA Hacksaw Ridge Desmond Doss [Andrew Garfield] szinte hihetetlen története, aki a második világháború egyik legvéresebb csatájában Okinawa szigetén 75 bajtársa életét mentette meg úgy, hogy ő maga nem viselt fegyvert. Vallási meggyőződése volt, hogy noha hazája igazságos háborút vív, neki magának nem szabad ölnie. Szanitécként több alkalommal is egymaga hozta ki sebesült bajtársait az ellenséges vonalak mögül vagy a tűz alatt tartott senkiföldjéről, miközben ő maga is súlyos sérüléseket szenvedett. Doss volt az első olyan katona, aki lelkiismereti okokból megtagadta a fegyveres szolgálatot, és megkapta a Kongresszusi Becsület Érdemrendet, Amerika legmagasabb katonai kitüntetését.

Vetítési időpontok:
február 2., csütörtök 20:00
február 5. , vasárnap 18:00

Jegyfoglalás a honlapon.


Az utolsó emberig

bloodfatherEgy korábbi elítélt megpróbálja megvédeni elhidegült lányát a kábítószer kereskedőktől, akik az életére akarnak törni.

Vetítési időpontok:
február 4. , szombat 20:15
február 6., hétfő 18:15
február 8., szerda 18:15

Jegyfoglalás a honlapon.

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>