Rémisztő mém lett a Tökéletes hang sztárjából

Eddig is tudni lehetett, hogy Anna Kendricknek jó a humora, most pedig bizonyítékát adta annak, hogy önmagán tud a legjobban nevetni.

A Tökéletes hang-filmek sztárja képet posztolt magáról az Instagramon, amint egy bagoly mellett áll és nagyon csúnyán néz, alá pedig ezt írta: Nem szeretünk titeket. A képet felkapta egy másik netes platform, a Reddit közönsége, és bekerült a népszerű Photoshop Battle (Photoshop-csata) című játékba: ez abból áll, hogy a kiválasztott fotót a felhasználók kedvük szerint módosítják és posztolják, aztán lehet szavazni, kié a jobb. A csúnyán néző Annát leginkább híres horrorfilmek ikonikus fotóiba illesztették (Az, Ragyogás, Ördögűző, Kör, Ómen), de a Trónok harca főgonoszaként is látható, sőt az egyik játékos azzal bizonyította filmes műveltségét, hogy egy igazi klasszikus, a Mechanikus narancs antiszociális hősére utaló sminkkel és kalappal látta el a színésznőt.

A szórakoztató fotók válogatása megtekinthető itt:
https://www.huffingtonpost.com/entry/anna-kendricks-creepy-instagram-pic-becomes-hilariously-spooky-meme_us_59d659e5e4b0becae80300c9

Anna Kendricket hamarosan jóval kevésbé hátborzongató szerepben láthatjuk a Tökéletes hang 3-ban, amelyben visszatérnek a Bellák és folytatódik az acapella-háború.

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>