Apavadászat

Ed Helms és Owen Wilson örökké vitázó, tűz és víz testvérpárt alakít új vígjátékában, az Apavadászat-ban, amelyben nemcsak egymással kell megküzdeniük, hanem azzal a problémával is, hogy sem az anyjuk, és így ők sem tudják, ki az apjuk. Úgyhogy megpróbálnak találni egyet.

A hosszú útjuk során folyamatosan egymást piszkáló testvérek témakörében szerencsére minden közreműködőnek volt tapasztalata: Ed Helms-nek van bátyja, Owen Wilson-nak két fiútestvére is van, a rendező Lawrence Sher pedig egyenesen egy ikerpár egyik tagja.

– Mindannyiunknak bőven volt miről panaszkodnia – mondta erről újságíróknak Helms. – A kisebbet mindig elnyomják a bátyjai, a bátyoknak örök sérelem az érkező kistesó: mindenkiben volt tüske, és volt rengeteg vicces családi sztori, amit elmesélhettünk egymásnak. De én még a forgatás előtt megesküdtem az anyámnak, hogy bátran eljöhet majd a premierre, egyetlen szennyes vagy cikis családi titkot sem viszek bele a filmbe. Ami a vásznon van, az mind csak játékos kitaláció. Legalábbis részemről.

IC Press

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>