Csillagot kapott Minnie egér a hollywoodi Hírességek sétányán

Mickie egér párja idén ünnepli 90. születésnapját: debütálása óta több mint 70 filmben szerepelt.

A népszerű Disney-rajzfilmfigura, Minnie egér kapott csillagot hétfőn a hollywoodi Hírességek sétányán. Mickie egér párja idén ünnepli 90. születésnapját: a bájos rajzfilmfigura Walt Disney Willie gőzhajó című 1928-as fekete-fehér filmjében jelent meg először és azóta több mint 70 filmben szerepelt.
“Ahogy az Hollywoodban lenni szokott, Minnie is megannyi emlékezetes alakítást nyújtott, mégis Mickie aratta le a babérokat” – jegyezte meg a hétfői ceremónián Bob Iger, a Disney vezetője, hozzátéve, hogy a szórakoztatóiparban eltöltött kilencven év után, igazán itt az ideje, hogy az egérlány is megkapja az őt megillető elismerést.


1978-ban Mickey egér volt az első rajzfilmsztár, amelynek csillagot szenteltek a Hírességek sétányán. Azóta Tapsi Hapsi, Csingiling, Donald kacsa, Hófehérke és Snoopy nevét is megörökíti csillag. A Minnie-nek szentelt 2627. csillag leleplezésén Mickie egér, valamint a stílszerűen talpig pöttyökbe öltözött Katy Perry amerikai énekesnő és Heidi Klum német modell is részt vett.
A divatikonként és a pop kultúra megkerülhetetlen alakjaként ünnepelt karakter – egy jelmezbe bújt színésznő révén – “személyesen” is jelen volt a leleplezésen. A Hírességek sétányán több mint ötven éve gyűlnek a szórakoztatóipar nagyságainak csillagai. A színházi, a filmes, a televíziós, a rádiós és a zenei világ hírességei közül évente mintegy kéttucatnyi újabb személy kap csillagot.

Tags:  

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>