Mindent le fog tarolni A szabadság ötven árnyalata

Eddig több mint 950 millió dollárt jövedelmezett A szürke ötven árnyalata és A sötét ötven árnyalata, és alighanem a harmadik rész, A szabadság ötven árnyalata sem fog csalódást okozni.

A Variety című filmes szaklap szerint a hagyományosan Valentin napon bemutatandó erotikus film legalább 37-40 millió dollárt hoz majd első hétvégéjén az észak-amerikai mozikban, és ezzel maga mögé utasít minden más produkciót. A jegyek nálunk is szépen fogynak elővételben, amihez az is hozzájárul, hogy Magyarországon a film előjátszásban már egy nappal a hivatalos premier előtt látható.

A szabadság ötven árnyalatában a főhősök, Ana és Christian (Dakota Johnson és Jamie Dornan) összeházasodnak, ez azonban nem jelenti azt, hogy révbe érnek és unalmasan töltik a szürke hétköznapokat. Éppen ellenkezőleg: soha nem tapasztalt fenyegetés árnyékolja be életüket, ami lehetőséget adott az alkotóknak arra, hogy izgalmas akciójelenetekkel tűzdeljék meg a hősök erotikus kalandjait.

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>