Pankrátor játssza majd a lövöldöző fenegyereket

Nagy valószínűséggel John Cena, a pankrátorból lett színész alakítja majd Duke Nukemet, a világ egyik legnépszerűbb belsőnézetes lövöldözős videójátékának hősét. A mindig napszemüveget viselő, kigyúrt és politikailag teljesen inkorrekt Duke eddig 19 játékban aprította a földönkívülieket 1991 óta, s erre a szerepre Cena alighanem tökéletesen alkalmas.

A látványos izomzatú pankrátort legutóbb a Megjött apuci 2-ben láthattuk, ahol bizonyította, hogy vígjátékokban is megállja a helyét. Cena filmes karrierjét mostanában Michael Bay és producercége, a Platinum Dunes egyengeti: ők gyártják a Bumblebee című szuperprodukciót, amely a Transformers-univerzum egyik hőse, Űrdongó eredettörténetét meséli el, és a pankrátor az egyik főszereplő az Oscar-jelölt Hailee Steinfeld oldalán. A Duke Nukem-filmet is a Platinum Dunes készíti elő, így a robbantásspecialista Bay neve lesz a garancia arra, hogy egyetlen díszlet sem marad egészben.

Az Űrdongó decemberben kerül világszerte a mozikba, John Cena azonban előbb is felbukkan a nagyvásznon: egy tinédzserlány apukájaként, a többi szülővel szövetkezve próbálják megóvni gyermekeiket a beszédes Szűzőrség című vígjátékban.

Tags:  

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>