Hemsworth lóra száll

A legtöbb színész általában panaszkodni kezd, amikor a zöld háttér előtt forgatott, digitálisan létrehozott jelenetet forgatnak. Chris Hemsworth-nek bőven volt része az ilyesmiben, hiszen Thor nem létezne digitális trükkök nélkül. De ő nem tiltakozik miattuk: hiszen volt része olyan forgatásban, ahol a rendező mindent élesben akart rögzíteni.

A 12 katona története van olyan elképzelhetetlen, mint egy szuperhősfilmé, csak éppen igaz. A 2001. szeptember 11-i terrortámadást követően az amerikai hadvezetés egy 12 fős elit kommandós egységet dobott át Afganisztánba, hogy ostromolják meg Mazár-e Sarifot, és vágják el az Al Kaida utánpótlási útját.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Az Afganisztánban játszódó akciófilm főszerepét, az egységet vezető tisztet Chris Hemsworth alakítja, és bár a forgatás Új-Mexikóban zajlott, bőven volt része megpróbáltatásban.
– Amikor kábeleken rángatnak a zöld háttér előtt, akkor legalább mindig tudom, mi fog következni – nyilatkozta a film bemutatója idején az ausztrál színész. – A ló sajnos nem ilyen egyszerű. Pedig én egy viszonylag szelíd állaton lovagoltam, de teljesen kezdő voltam a műfajban. A többiek csak azért nem nevettek ki, mert többnyire ők is riadtan kapaszkodtak. Még szerencse, hogy azt kellett eljátszanunk, hogy nem tudunk lovagolni; erre a részére nem kellett készülnünk a filmnek. De ha digitálisan rakták volna alánk azt a lovat, azért nagyon hálás lettem volna.

IC Press

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>