Szuperlátványos 3D-s mozikaland

John Boyega (Star Wars: Ébredő erő) áll a TŰZGYŰRŰ: LÁZADÁS élén, amely a 2013-as, nagyszabású, szörnyes és robotos látványorgia méltó folytatása, melyben egy új nemzedék szeretne a világ legnagyobb hőseivé válni, hogy felvegyék a harcot a legnagyobb szörnyekkel, melyek valaha a bolygónk felszínén jártak.

A szuperlátványos 3D-s mozikaland rendezője Steven S. DeKnight, a további szereplők pedig Scott Eastwood (Halálos iramban 8), Jing Tian, Cailee Spaeny, Rinko Kikuchi, Burn Gorman, Adria Arjona és Charlie Day.

Eredetileg nem Steven S. DeKnight volt a kijelölt rendezője a filnek, hanem Guillermo del Toro, aki nem tudta elvállalni a Tűzgyűrű második részének a rendezését, mivel éppen egy másik produkcióban vett részt. Ettől függetlenül számos ötlettel és a forgatókönyvvel igyekezett hozzájárulni a film sikeréhez.

A napokban megjelent a filmhez egy új poszter is…

…és persze egy magyar nyelvű előzetes is!

Bemutató dátuma: 2018. április 5. (Két héttel az amerikai premier után)

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>