Ezt gondolja férjéről A szürke ötven árnyalata sztárjának felesége

Milliók ismerik világszerte A szürke ötven árnylata-trilógia sztárját, Jamie Dornant, pontosabban az álatala alakított karaktert, Christian Greyt. Egyvalakinek azonban kimaradt a jóképű és a szexben gátlástalan milliárdos. Ez pedig Dornan felesége, Amelia Warner, aki nem látta a trilógia első két részét, és a hamarosan debütáló harmadikat sem szándékozik megnézni.

Dornan minderről Ellen DeGeneres beszélgetős műsorában mesélt. „Szerintem belém jobban szerelmes, mint Greybe, úgyhogy ő nem téma – mondta a színész Ellennek, amikor a műsorvezető arról faggatta, van-e otthon teljesítménykényszer a felesége részéről, hiszen ő nemzetközi szexszimbólum. – És nem veszek neki jegyet egyik filmre sem!”
Dornan azt is elárulta, a rajongók nehéz helyzetbe szokták hozni, mert a többség Grey karakterével azonosítja őt, és félreérthetetlen ajánlatot tesznek. „Ilyenkor pánikolni szoktam – vallotta be a színész. – Hiszen én nem vagyok olyan, mint Grey.”

Hamarosan látható a trilógia harmadik része, A szabadság ötven árnyalata, amellyel kapcsolatban Dornan felhívta a figyelmet arra, hogy erősen thrilleres felhangot kapott, így a szex mellett a bűnügyi bonyodalmaknak és az akciónak is fontos szerep jut.

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>