Chris Hemsworth igenis boldog

Hát ezért kerüli Chris Hemsworth az internetet: mert állandóan tele van arról szóló hírekkel, hogy baj van a házasságával. A 34 éves színész és 41 éves felesége, Elsa Pataky boldogan neveli három közös gyereküket, és mégis kénytelenek mindig újra cáfolni a házasságukkal kapcsolatos rossz híreket.

Pedig folyton boldog képeket, és szerelmes üzeneteket posztolnak, sőt, Chris Hemsworth legújabb filmjében, a 12 katona című, Afganisztánban játszódó akciófilmben a színésznő fontos – és testhezálló – szerepet kapott: a 2001. szeptember 12-én különleges, terroristaellenes bevetésre induló egység parancsnoka (vagyis Hemsworth) feleségét alakítja.

“Próbálok nem tudomást venni ezekről a hamis hírekről”

12 katona

 

 

 

 

– nyilatkozta a színész, amikor a 12 katona kapcsán rendezett sajtótájékoztatón erről kérdezték. – “De hiába kerülöm a netet, úgyis mindig jön valaki, aki elmeséli, mit olvasott, és ajánlgatja, hogy válaszoljak. Pedig felesleges: csak felhúzom magam. Egyszerűbb, ha csak magunkra figyelünk.”

IC Press

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>