McAdams játszik

A játék mindenkiből kihozza a szenvedélyt. Rachel McAdams például azt mesélte újságíróknak, hogy ő társasjátékozás közben valóban minden másról meg tud feledkezni, és csak egyre figyel: a győzelemre. Mindez azért került szóba, mert az Éjszakai játék című vígjáték egy csapat eszeveszett játékosról szól, akik már meg sem tudják különböztetni az igazi bűnt a gyilkosozástól.

Én meg a tesóim minden karácsonykor valami táblás játékot kaptunk a szüleinktől

Rachel McAdams

 

 

 

 

 

mondta a színésznő.

 Gyerekkoromban meg fiatal felnőttként is nagyon keményen nyomtam velük. De ha új vagyok egy társaságban, akkor elfojtom magamban a győzhetnéket, igyekszem szerénynek mutatkozni… mintha nem érdekelne a siker.

 

 

 

 

 

 

 

 

A színésznő azt is elmesélte, hogy a filmbeli csapat a közös munkát együtt, egy játékkal töltött estével kezdte: McAdams, Jason Bateman meg a többiek játszott egy hosszú parti Clue-t: a filmben szereplő Billy Magnussen főzte a közös vacsorát.

Billy szerencsére nem szereti annyira a társasjátékokat” – emlékezett Rachel McAdams. – “Ő a főzésben akar mindenkit lepipálni: szóval, nagyon jól hangulatban kezdődött a forgatás.”

IC Press

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>