Új klasszikus vígjáték született?

A héten mutatták be Amerikába és Magyarországon is Jason Bateman és Rachel McAdams közös, új vígjátékát, az Éjszakai játék-ot. Az előzetes kritikák és a közönség reakciója alapján a film rendezőpárosa – a Pókember – Hazatérés és a Förtelmes főnökök forgatókönyveit jegyző – John Francis Daley és Jonathan Goldstein ismét bebizonyították, hogy nagyon értenek a humorhoz. Habár a film erőségge nem csak a viccekben rejlik.

Az izgalmas és fordulatos krimiszál a csavaros történeket kedvelőinek is okozhat meglepetést. A kritikusok többsége egyenesen a Másnaposok trilógiához hasonlítja a Rotten Tomatoes nevű kritikai oldalon már most kiemelkedő értékeléssel bíró mozit.

Éjszakai játék – a Kultik mozikban is!

A film főszereplője Jason Bateman nem ismeretlen a humoros karakterek megformálásában, hisz legtöbben komikus oldaláról ismerjük, de akkadnak az Éjszakai játék színészei között bőven olyanok is, akiket nem feltétlenül vicces filmekből ismerünk. Kyle Chandler, Jesse Plemons, sőt még az Oscar-díjra jelölt, a hírek szerint első gyermekével várandós Rachel McAdams-nek nek sem a vígjáték volt eddig a főprofilja, de bizton állíthatjuk, megállják a helyüket a szerepben, sőt talán a film legnagyobb poénjait nekik köszönhetjük.
Hogy klasszikussá válik-e az Éjszakai játék azt majd az idő dönti el, de hogy a film megnézésével egy emlékezetes szórakozást okozunk magunknak az már most garantált.

IC Press

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>