A kémek nem válogatnak az eszközökben

A Vörös veréb Jason Matthews azonos című regényének adaptációja. A megfilmesítés első fázisában előbb Darren Aronofksy, majd David Fincher neve merült fel a rendezői posztra, de a lehetőséget végül Francis Lawrence kapta.

A főszerep kapcsán jó ideig úgy tűnt, Rooney Mara kaphatja meg az ügynöknő szerepét, de végül Jennifer Lawrence lett a befutó. A színésznő és a rendező Francis Lawrence rendező harmadik közös filmje a Vörös Veréb. Korábban Az éhezők viadala-franchise során dolgoztak együtt.

A film forgatása 2017. január 5-én kezdődött meg Budapesten. A stáb a későbbiekben dolgozott Pozsonyban, Bécsben és a londoni Heathrow reptéren is.

 

Röviden a filmről:

A kémek nem válogatnak az eszközökben. Egy titkos ügynök nemcsak pisztolyokkal, késekkel, mérgekkel és poloskákkal bánik tökéletesen. Ha kell, a teste lesz a fegyvere.
Dominika Jegorova (Jennifer Lawrence) az orosz titkosszolgálat egyik legjobbja. És ahhoz, hogy a cége titkokat szedjen ki a CIA magas rangú emberéből (Joel Edgerton), akinek a fejében ott van az Oroszországban működő amerikai ügynökök listája, csak egy eszközt használhat: el kell csábítania.

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>