Bosszúvágy remake

A Bosszúvágy alapjául a Charles Bronson főszereplésével készült, azonos című film szolgált, melyet a magyar mozikban annak idején több mint egymillióan láttak. A remake fejlesztése még 2006-ban kezdődött meg, ekkor az eredeti tervek szerint Sylvester Stallone játszotta volna a főszerepet. Ez a film Eli Roth első olyan rendezése, mely nem a horror zsánerébe tartozik.

A film előkészületi munkálatai 2016. szeptemberében kezdődött meg Illinois államban, Chicagóban. A forgatás októberben vette kezdetét Montrealban, Kanadában. Mint az 1974-es és a 2018-as változatot Brian Garfield novellája alapján készítették el.

Bruce Willis a Bosszúvágy 2018-as remake-ben.

A film főszerepére esélyes volt többek közt Liam Neeson, Russell Crowe, Matt Dillon, Benicio del Toro, Will Smith, Brad Pitt és Bruce Willis is! Végül a választás Bruce Willis-re eset! Egyes hírek szerint a film forgatókönyvéért kilenc fő volt felelős, viszont a végső kreditblokkba csak Joe Carnahan neve került be!

Elisabeth Shue és filmbeli lánya, Camila Morrone

Elisabeth Shue és Vincent D’Onofrio második közös filmje az 1987-es Egy bébiszitter kalandjai után. Akárcsak a Bosszúvágy, ez a film is Chicagóban játszódott. A film cselekménye az alapjául szolgáló regénnyel ellentétben nem New Yorkban, hanem Chicagóban játszódik.
Legutóbb 2010-ben forgalmazott filmet a Metro-Goldwyn-Mayer (Vissza a jelenbe). Az MGM ezzel a produkcióval tér vissza a forgalmazók piacára.

Bosszúvágy

vetítési időpont:
március 8-tól
Jegyfoglalás:

http://salgoapollo.hu/film/bosszuvagy-430

 

A film tartalma: A chicagói sebészorvos, Dr. Paul Kersey (Bruce Willis) csak közvetetten ismeri az utcai erőszakot, amit a műtőjébe került számtalan áldozat szenved el. Ám mindez megváltozik, mikor feleségét (Elisabeth Shue) és lányát (Camila Morrone) brutális támadás éri külvárosi otthonukban. Megelégelve a túlterhelt rendőrség tétlenségét, a bosszúvágytól fűtött Paul maga ered az elkövetők nyomába, hogy igazságot szolgáltasson. A megszaporodó önítélkezésekre a média is felfigyel, a lakosság pedig azt találgatja, hogy őrangyal vagy hóhér járja-e a város utcáit.

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>