Vigyázat! Támadnak a nyulak!

Nyúl Péter megalkotója Beatrix Potter. A film első előzetesét meglehetősen negatívan fogadták az eredeti karakter rajongói, mivel szerintük a film megközelítése túl modern, és nem “illik” az írónő történeteihez.

A Nyúl Péter a Sony negyedik olyan animációs filmje, amelyben élő szereplők is szerepelnek. A Sony félig animációs, félig élőszereplős filmjei a”Nyúl Péter” (2018) előtt a következők voltak: “Hupikék törpikék” (The Smurfs; 2011), “Hupikék törpikék 2” (The Smurfs 2; 2013) és a “Libabőr” (Goosebumps; 2015).

A legtöbb élő jelenetet Ausztráliában forgatták. Az ausztráliai forgatások alkalmával nem dolgozhattak élő nyulakkal, mert Ausztráliában élő nyulat nem lehet bevinni.
Margot Robbie és Domhnall Gleeson harmadik közös munkája ez a film. Dolgoztak együtt az “Időről időre” (About time; 2013) és a “Viszlát, Christopher Robin” (Goodbye Christopher Robin; 2017) című filmekben.

A Sony Animation 2018-ban még a következő filmeket tervezi bemutatni: “Hotel Transylvania 3: Szörnyen rémes vakáció” és “Goosebumps: Horrorland”.


Nyúl Péter

vetítési időpontok:
2018. március 15-től, a magyarországi premierrel egy időben!
Jegyfoglalás: http://salgoapollo.hu/film/nyul-peter-433

A film tartalma:Nyúl Péter nagy szájánál csak a füle nagyobb. Egyébként jó kedélyű, laza, és a kék dzsekijéről biztosan felismered. Meg arról, hogy nem hord nadrágot. Szerinte ő az ember legrégibb barátja, és ezért joga van néha megebédelni a kiskertben, megmelegedni a konyhában és bulit szervezni a haverjainak nappaliban. A helybéli tanyagazdának azonban erről egészen más elképzelései vannak. Beatrix Potter legendás mesefigurája a digitális animáció és élő szereplős figurák ravasz együttműködésének köszönhetően kel új életre: méghozzá egy nagyon friss, nagyon mai és nagyon vicces verzióban.

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>