Coming soon! Bosszúállók: Végtelen háború

A Bosszúállók 3 forgatása 2017. májusában kezdődött meg New York Cityben. A rendezőpáros, Joe és Anthony Russo a szerződéssel felért eddigi pályafutásuk csúcsára.

A páros televíziós vígjátékok rendezésével kezdte; a kétezres éve közepén az Az ítélet: család számos részét ők készítették. A Happy Endings – Fuss el véle!, Up All Night és a Balfékek című szériák epizódjai után megkapták az Amerika Kapitány: A tél katonája rendezői pozícióját, mellyel hatalmas sikert arattak.
A film statisztaszerepeire nyilvános castingot hirdetett a MovieCastingCall.org, melyre több ezren jelentkeztek Amerika-szerte.


Bosszúállók: Végtelen háború

Premier előtt is!
2018. április 25-től a mozi műsorán!
Jegyfoglalás: http://salgoapollo.hu/film/bosszuallok-vegtelen-haboru-444

A film tartalma: A Bosszúállóknak és a Földnek egy minden korábbinál nagyobb fenyegetéssel kell szembenézniük, egy új veszedelemmel, mely a kozmikus árnyékból emelkedik ki, Thanosszal, akinek eltökélt célja, hogy megszerezze mind a hat végtelen követ, és ezzel korlátlan hatalomra tegyen szert. A Bosszúállók minden eddigi harca ehhez a pillanathoz vezetett – a Föld, és a létezés sorsa soha nem volt még annyira bizonytalan, mint most.

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>