Nap nap után

A Nap nap után forgatása 2017. júliusában kezdődött meg Torontóban, Kanadában. A munkálatok július 6-tól augusztus 12-ig tartottak. David Levithan azonos című regényének filmadaptációja, ami egyben Jacob Batalon és Angourie Rice második közös filmje a Pókember: Hazatérés után.

A film eredetileg február 2-án debütált volna az Államokban, de a forgalmazó előbb áprilisra halasztotta a premiert, végül mégis visszatértek a februári bemutatóhoz. Az országos premierre február 23-án került sor. A filmet alapvetően pozitívan fogadták a kritikusok. A Nap nap után jelenleg 66 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon (2018. március).
A Nap nap után az amerikai nyitóhétvégéjén a kilencedik helyen zárt a bevételi listán.


Nap nap után

vetítési időpontok:
2018. március 22-től a mozi műsorán!
Jegyfoglalás: http://salgoapollo.hu/film/nap-nap-utan-441

A film tartalma: A 16 éves Rhiannon beleszeret egy különös lélekbe, akit csak A-nak hívnak, és minden egyes nap más ágyban, más-más testben ébred. A kettejük között kialakuló kapcsolat olyan erős, hogy elhatározzák, minden nap megkeresik egymást, pedig még csak nem is sejtik, mit és kit hoz a következő reggel. Ahogy egyre inkább beleszeretnek egymásba, a realitásokkal is kénytelenek szembenézni: vajon képesek lehetnek úgy leélni közös életüket, hogy egyikük minden 24 órában más személyt testesít meg?

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>