Nem áll le a partiállat

Melissa McCarthy elemében van. A partiállat című vígjátékában, elhagyja a férje, de csak rövid ideig szomorkodik: azután visszamegy egyetemistának, beköltözik a kollégiumba és meghökkentően jól feltalálja magát a sok huszonéves között. A bemutatóra még az egész világon várni kell néhány hetet, de a filmet létrehozó csapat már a következő nagy művön dolgozik.

Melissa és férje – aki A partiállat rendezője, sőt egy kis meglepetésszerepben színésze is – valamint közös produkciós cégük bejelentette az újabb projektet: természetesen az az is vígjáték lesz, ráadásul McCarthy egyik legnagyobb sikeréhez, A kém-hez hasonlóan kémfilm: a színésznő egy életével elégedetlen cégvezetőt alakít, akit kiválasztanak, hogy egy mesterség szuperintelligencia kísérletezhessen rajta, hogy az így megszerzett tudását a világ fölötti hatalom átvétele során kamatoztathassa.

Az új Melissa McCarthy-Ben Falcone vígjátékot nemsokára kezdik forgatni, hogy jövőre már be is mutathassák: úgy tűnik, nagy igény van rá, hogy évente egy komédiájuk a mozikba kerüljön.

IC Press

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>