Tudományos thriller lesz a Jurassic World 3.

A rajongók egyelőre a Jurassic World: Bukott birodalom legújabb előzetesét elemzik – időnként cincálják darabokra –, a franchise kulcsembere, Colin Trevorrow azonban már a jövőbe tekint.

Ő rendezte az új trilógia első részét, és a harmadikat is ő jegyzi majd, ezért jónak látta, hogy pár dolgot eláruljon a következő részről az Entertainment Weeklynek adott interjújában. „Ha kategorizálnom kell az egyes részeket, a Jurassic World akció-kalandfilm volt, a Bukott birodalom akcióthriller, a harmadik rész pedig tudományos thriller lesz, abban az értelemben, ahogyan a Jurassic Park az volt.”

       Megérkezett a Jurassic World 3. plakátja is a héten az előzetes mellé.

A harmadik részben tehát ismét a DNS játssza majd a főszerepet, vagyis a franchise visszatér az első részt rendező Steven Spielberg kijelölte nyomvonalhoz. Trevorrow-t egyébként maga a mester kérte fel, hogy rendezze meg a franchise hatodik részét. „Ha ő kér valamit, mit tehet az ember?” – teszi fel a költői kérdést Trevorrow.
Trevorrow a Jurassic World: Bukott birodalom egyik forgatókönyvírója, és a harmadik rész történetét is ő jegyzi majd Emily Carmichaellel, aki a mozikban most futó Tűzgyűrű: Lázadás egyik forgatókönyvírója is.

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>