Arnett és a kutyák

Will Arnett viccelni szeret. A kanadai színész egy újságíróval beszélgetve nemrégiben azt mondta, hogy bár minden műfajban kipróbálta már magát, egyre inkább úgy érzi, a nevettetésnél nincs fontosabb a világon – és mint színésznek az az egyetlen dolga, hogy jó kedvű produkciókat segítsen még viccesebbé tenni.


Arnett rajongói biztosan örömmel hallják, hogy nem kell kivárniuk, míg végre elkészül a színész legendás sorozata, az Arrested Development (Az ítélet: család) régóta előkészület alatt álló moziváltozata. Ugyanis főszerepet vállalt a Kutyaparádé című családi vígjátékban, amelyben egy nem túl okos zsarut játszik, aki egy tapasztalt szimat, egy rottweiler segítségével old meg egy bonyolult, állatcsempészési ügyet.

– A fiaim imádják a kutyákat, és már az is nagyon bejött nekik, amikor Elmo és Big Bird oldalán láttak a tévében – mondta Arnett. – Azóta tisztelnek egy kicsit. Remélem, ha elviszem őket a Kutyaparádé premierjére, és ott egy csomó kutya között látnak hülyülni, akkor végre elfogadják, hogy én vagyok az alfahím… amire egyelőre egyébként nincs sok esély.

IC Press

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>