A Jurassic World már az Oculus Go-n kopogtat

Ez elég gyorsan ment. A Facebook csak a minap mutatta be önálló VR-készülékét, a forradalmi Oculus Go-t (nem kell hozzá külön bivalyerős számítógép, minden benne van a fejre erősíthető kütyüben), és máris a Jurassic World világában találhatják magukat a felhasználók.

Most jött ki Amerikában a a VR-ra komponált Jurassic World Blue, amely a Blue névre hallgató intelligens velociraptor kalandjait mutatja be sírnivalóan tökéletes élethűséggel. A történet szerint négy évvel járunk a Jurassic World eseményei után. Isla Nubaron a dinók teljesen átvették a hatalmat, közöttük küzd a túlélésért Blue, miközben tudni lehet, hogy hamarosan kitör a tűzhányó – amit majd hamarosan a Jurassic World: Bukott birodalom című folytatásban láthatunk a mozikban. A virtuális valóságban játszódó kaland tehát összeköti az előző Jurassic Worldöt a folytatással, egyben a világ egyik leghosszabb digitális trükkfolyama. Előzménye a 2015-ös Jurassic World: Apatosaurus volt, de azt még nem az Oculus Go-ra fejlesztették.

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>